DK grafisch ontwerp Diensten
DK grafisch ontwerp Diensten

Merk identiteit

Een sterke huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling, waarmee je een onuitwisbare indruk achterlaat op potentiële klanten.

Laat dit niet liggen en grijp die kans.

 

Drukwerk

De wereld wordt steeds digitaler, maar vergeet vooral je offline uitstraling niet! Ik help je graag met jouw drukwerk.

Denk aan: Visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, advertenties, magazines. Of promotiemateriaal zoals: (roll-up) banners, vlaggen etcetera.

Coming soon

Webdesign

Met jouw website maak je de eerste indruk op jouw potentiële klanten. Laat zien hoe uniek en waardevol je bent!

Ik werk met het WordPress platform en ontwerp een website in jouw eigen huisstijl.

Speciale gelegenheden

Er zijn altijd wel momenten die je groots wil delen. Een verlovingsfeest, een huwelijk of geboorte van jullie kindje. Laat mij een mooi persoonlijke kaart maken die bij jullie en de gelegenheid past.

“Debbie heeft mij geholpen met de brand identity voor mijn praktijk. Aan de hand van wat ideeën die ik zelf had en mijn voorkeur voor bepaalde kleuren heeft zij een identiteit weten te creëren die precies past bij wie ik ben en waar ik voor sta. Ze is creatief, betrokken en zit vol met ideeën hoe het nog leuker kan. Ze onderhoudt ook mijn website wat ik super fijn vindt omdat ik daar niet naar om hoef te kijken en ik zeker weet dat alles goed blijft doorlopen. Echt een aanrader!”

“In samenwerking met Debbie is er een logo ontstaan waar je vanwege het wow-effect niet omheen kunt. Geduld, doorzettingsvermogen, review van eigen werk en oog voor detail passen bij DK grafisch ontwerp.”