DK grafisch ontwerp diensten
Contact met DK grafisch ontwerp
Debbie Kooij van DK grafisch ontwerp

Mijn grafische carrière begon (ongeveer 20! 😱  jaar geleden) in Amsterdam, waar ik bij grote en kleinere reclamebureaus heb gewerkt. Dit is in mijn voordeel, want ik heb kennis opgedaan op heel diverse vlakken, van heel fancy tot zakelijk en van ontwerp tot belettering. Dit kan ik goed gebruiken om jou van dienst te zijn.

Later kwam ik via Den Haag steeds meer richting het Westland waar ik nu woonachtig ben. Ik ben getrouwd met een 🍅 tuinder. ‘Op de tuin’, ‘loop’t ut, ‘helemaal goud’, ik ben als Haarlemse al aardig ingeburgerd!

“Plukkie al?”(typisch Westlands)

Ja, de vruchten van zzp’er zijn. De combinatie van vrije tijd én elke dag doen waar mijn hart ligt, super toch!

Zoals je dus kunt lezen heb ik veel ervaring. Eigenlijk lees je, veel training. En ik blijf mezelf ontwikkelen. Op dit moment volg ik een cursus bij Webclub. Alle ins-en-outs leren omtrent de webdesignbusiness. En nee, niet het bouwen zelf, maar álles er omheen. Er komt namelijk veel bij kijken als je écht een goeie website wil neerzetten. En dat wil ik! Ik wil mijn klanten juist informeren en een optimale one-pager of website afleveren.
Voor (startende) ondernemers hoop ik veel te kunnen betekenen. Mijn focus ligt op het kleine/midden bedrijf. Graag help ik je met het bedenken en ontwikkelen van je identiteit om, met onze samenwerking, je bedrijf tot een succes te maken! En fijn om te weten; naast mijn vakmanschap, zijn flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij de prijs inbegrepen. Om me heen heb ik erkende specialisten die het drukwerk of belettering met uiterste zorg voor je in orde maakt. Daar hoef jij niks voor te doen.

White labeling:
Ook reclamebureaus kunnen mij inzetten, ik luister aandachtig, verdiep me in de opdracht en doe daarna zelfstandig mijn werk. Desgewenst op locatie.

Mijn belevenissen, interesses en privé leven

Zo leer je mij nog beter kennen; Van jongs af was ik bezig met creativiteit. Ik wilde ook per sé naar de Grafische school (in Haarlem). Mijn favoriete vakken waren daar DTP, Offset en Vormgeving. Na mijn opleiding ben ik meteen in de grafische industrie gaan werken.

Ik kijk graag films en series, of het nou Nederlands, Engels, Zweeds, Noors of Spaans is, het maakt mij niet uit, i love it!

Jaarlijks ga ik in de winter, samen met mijn echtgenoot en zoon richting de zon, de Canarische of Caribische eilanden zijn dan favoriet. Op Tenerife heb ik deze foto gemaakt tijdens een lange wandeling. Deze kleuren hebben me geïspireerd voor mijn merk identiteit.👌

De foto van de bloem, Dahlia, mijn lievelingsbloem met zijn mooie kleurverlopen, heb ik gemaakt in het Westlandsmuseum. Met mijn museumjaarkaart op zak bezoek ik dan ook regelmatig musea en tentoonstellingen.


Hoewel ik geen sportief type ben, wandel ik behoorlijk veel en op een lekker tempo! Zumbalessen volg ik voor de gezelligheid, lekker dansen én voor mijn motorische coördinatie. Als linkshandige is mijn motoriek om te janken. Nou, eigenlijk om te gieren! De instructrice zegt rechts, ik ga links en visa versa. Je snapt natuurlijk wel, dikke pret in de les. 😂


» Ohja, is het je al opgevallen dat ik van emoticons hou?🤪
»» Ohja, ik ben dol op katten (en kattenfilmpjes), we hebben er een rondlopen. En onze Bo kijkt regelmatig mee op het beeldscherm, zulke foto’s zie je af en toe voorbij schuiven in mijn stories op Instagram.
»»» Ohja, ik hou niet van tomaten. 😉

Dit was het wel zo een beetje. Ik ga even een bakkie koffie zetten en pak m’n boek uit de serie van de succescoach ‘Jen Sincero’, “you are a badass” (NL) erbij…

Kennismaken?

Een videocall om kennis te maken scheelt tijd, pak wel zelf je kopje koffie of thee. Kom je langs, dan staat hier de koffie of thee voor je klaar. Tot ziens? 😉

Maak contact

Meet me on the gram 😉