VroegopCoaching Brand identity

Opdracht: Logo – huisstijl – drukwerk – website

Stephanie Vroegop vroeg mij haar te helpen met haar brand identity voor haar coaching praktijk in Haarlem. Het gevoel van kracht, rust en verlichting vormen dit mooie holistische logo. De uitgebloeide paardebloem symboliseert vrijheid en verlichting. De vorm van de maansikkel staat voor slapen/nachtrust en uit rust haal je weer kracht voor de volgende dag.

Haar website wordt steeds uitgebreider, Stephanie gaat diverse samenwerkingen aan en de reviews stromen binnen. Ook verbreed zij haar horizon met vele cursussen waaronder (zwangerschaps) massages. 

De website voor Vroegop Coaching houd ik maandelijks up-to-date.

VroegopCoaching Logo uitleg

Debbie heeft mij geholpen met de brand identity voor mijn praktijk. Aan de hand van wat ideeën die ik zelf had en mijn voorkeur voor bepaalde kleuren heeft zij een identiteit weten te creëren die precies past bij wie ik ben en waar ik voor sta. Ze is creatief, betrokken en zit vol met ideeën hoe het nog leuker kan. Ze onderhoudt ook mijn website wat ik super fijn vindt omdat ik daar niet naar om hoef te kijken en ik zeker weet dat alles goed blijft doorlopen.
Echt een aanrader!

Stephanie Vroegop

Vroegop Coaching